Curs online: 6, 13 și 20 mai
Cum faci să ai un CV bine structurat și convingător? Cum atragi atenția asupra celor mai importante abilități și competențe pe care le ai? Care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții seama atunci când îți redactezi CV-ul și ce este bine să eviți? Ai ocazia să afli răspunsul la aceste întrebări și să descoperi și alte tips & tricks printr-o serie de 3 ateliere “fulger”. Aflăm împreună ce înseamnă și cum se redactează un CV de succes, iar după aceea testăm ce am învățat și cerem părerea unui expert în recrutare.

Pe scurt:

 • Preț redus Early Bird: 250 RON, până pe 20 aprilie inclusiv;
 • 3 sesiuni: 6, 13 și 20 mai (joi);
 • 2 ore per sesiune, online, între 15:30 – 17:30;
 • Finalizezi atelierul cu un CV gata de trimis către recrutori!

Când? În datele de 6, 13 și 20 maijoiaîntre orele 15:30 – 17:30. 

Cui se adresează? Elevilor și studenților sau proaspeților absolvenți care se pregătesc de aplicarea la universitate sau pentru un job.  

Cum? Abordarea noastră este una interactivădeschisă și relaxată, de învățare prin practică, dar eficientă. Ne vom întâlni online pentru sesiuni de câte 2 ore, timp suficient pentru a identifica și testa cele mai importante aspecte legate de structurarea și scrierea unui CV de succes. 

Taxă de participare: 

 • Early Bird (250 RON) – până pe 20 aprilie inclusiv;
 • Standard (350 RON) – până pe 4 mai inclusiv.

Ce o să înveți?

Sesiunea 1
 • Facem un exercițiu de introspecție alături de un consilier vocațional pentru a ne identifica punctele tari și cele la care putem să mai lucrăm.
 • Învățăm să facem conexiunea între ce caută recrutorul și principalele noastre atribute care ne pot scoate în evidență.
Sesiunea 2
 • Învățăm despre tehnici esențiale în redactarea CV-ului prin exerciții practice.
 • Creăm variante de CV pornind de la concluziile din sesiunea precedentă.

Între sesiuni

 • Realizezi prima ta variantă de CV, pe baza exercițiilor de la atelier și a resurselor pe care le primești de la trainer. 

Sesiunea 3

 • Le arătăm rezultatul final celorlalți, precum și unui expert în recrutare, cu care discutăm în ce măsură am reușit să realizăm un CV de succes.
 • La final, primim feedback individual pe CV și sugestii pentru perfecționarea acestuia. 

Cine ține atelierul?

Atelierele sunt pregătite și livrate de cei patru traineri The Skill Lab (Ana-Maria, Elena, Ioana, Sînziana) și invitații lor. Astfel, participanții beneficiază de experiența cumulată a trainerilor în consiliere vocațională, educațională și de expertiza practică a invitaților în subiecte relevante pentru temele atelierului. 

Ce-au spus participanții la sesiunile noastre trecute?

Online Open Day a însemnat super mult pentru mine. Am învățat o nouă tehnică de a mă apropia de obiectivele mele, cea care mi se potrivea cel mai bine dintr-o varietate. Atmosfera a fost super confortabilă și am cunoscut oameni faini cu care am putut să împărtășesc idei. În plus, simt că mi-am conturat puțin altă perspectivă asupra timpului pe care îl am la dispoziție. Time to be productive! (Simona, Brașov)

 A fost o experiență nouă pentru mine (…) însă am fost plăcut surprinsă de timpul petrecut la acest seminar! Persoanele cu care am interacționat au fost foarte deschise și sociabile și conținutul prezentat foarte atractiv. Aș reveni cu plăcere oricând! (Ioana, Ploiești)

O experiență interesantă, am avut posibilitatea să cunosc oameni noi în pofida situației actuale. (Alexandru, București)

Ce-au spus facilitatorii?

Poate fi dificil să susții un training cu niște oameni despre care nu știi nimic. Tinerii care au participat însă la aceste două evenimente mi-au dovedit contrariul. 😊 Nu numai că au fost deschiși, veseli și comunicativi, dar cred că au și învățat lucruri importante unii de la alții într-un timp foarte scurt, fără să se fi cunoscut înainte de eveniment. Cel mai mare câștig după părerea mea a fost stabilirea unei punți de legătură nu doar între noi – ca și traineri, și ei – ca și participanți, dar și între niște tineri din diferite orașe ale țării, cu interese și preocupări variate. O experiență care merită repetată! (Ami Petcu)

Înscrie-te:

Proiectele Educativa

De mai bine de 14 ani, Grupul EDUCATIVA creează proiecte educaționale care ajută elevii și studenții să se dezvolte personal și profesional. Poate ne-am întâlnit deja la unul dintre ele?

Contact

Pentru moment organizăm sesiuni online distractive și ușor de accesat, iar pe viitor te vom invita la sediul nostru frumos și colorat, în centrul Bucureștiului. 😊

Trimite-ne un email la hello@the-skill-lab.ro sau scrie-ne un mesaj cu ajutorul formularului de contact.